GAZİANTEP ADLİYESİ
Anlaşmalı Kurumlar

Özel Amerikan Hastanesi ile %10 - %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Hatem Hastanesi ile %10 - %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Fimer Tıp Merkezi ile %5 - %35 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Deva Hastanesi ile %20-%25 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Defa Life Hastanesi ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ
      
 
Alleben Tıp Merkezi ile %20 - %35 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.LİV Hospital ile %10 - %25 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Medicalpark Hastanesi ile %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.NCR İnternational Hospital ile %10 - %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Tuğba Eser Güzellik Merkezi ile %25 - %50 arasında indirim anlaşması yapılmıştır. 
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ 

 

Süper Çocuk Dünyası Anaokulu ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Deva Okulları ile %40 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Amerikan Kültür Koleji ile %30'a varan oranlarda indirim anlaşması yapılmıştır.Girne Koleji ile %50 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.İpekyolu Okulları ile %10 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Dans Art Bale Dans Müzik Merkezi ile %10 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ
      
Aslan Eğitim Kurumları ile %40 - %50 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Final Yönetim Merkezi ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Egebil Okulları ile %50 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Simya Koleji ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Özel Yapa Anaokulları ile %35 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Ahmet Deniz Akademi ile %30 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ
      
İTÜ ETA EĞİTİM KURSU ile %50 - %35 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.MIA Akademi Kreş ve Gündüz Bakımevi ile %25 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.İlgi Kreş-Gündüz Bakımevi ile %10 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Temel Yapa Çocuk Evi ile %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır. Özel Özaslan Okulları ile %40 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.İbrahim Arı Koleji ile %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ
      
     
MASAL VADİSİ Anaokulu ile %25 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.     
PROTOKOL METNİ     

 

  
Milano Kuru Temizleme ile çeşitli fiyat aralıklarında indirim anlaşması yapılmıştır.Kardelen Kuru Temizleme ile çeşitli fiyat aralıklarında indirim anlaşması yapılmıştır.Fiyatlar yeni hat alımı ve Operatör değişiminde geçerlidirOtel fiyatları üzerinden %13 indirim protokolü imzalanmıştır.  
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ  

 

   
Döşman Otomotiv ile %10 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Teymur Otomotiv ile %20 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.MTAL Araç Bakım Onarım Servisi ile %10 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.   
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ   

 

Akıncıoğlu Baklavaları ile %25 - %15 oranlarında indirim anlaşması yapılmıştır. Optik Lens ile %20 - %40 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Sapphire Optik ile %10 - %45 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Haşim Optik ile %20 - %40 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Elbeyli Kuyumculuk ile %20 - %25 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.Luizbag çanta ile %20 - %35 oranında indirim anlaşması yapılmıştır.
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ
      
    
DS DAMAT ile tüm ürünlerde %40 indirim anlaşması yapılmıştır. Zeugma Künefe ile %10-%15 oranlarında indirim anlaşması yapılmıştır.    
PROTOKOL METNİPROTOKOL METNİ